Heerlijk genieten in je eigen tuin

Elke dag werken wij met ons team aan deze belofteGeweldige service en steeds gaan ze ordelijk te werk! Een echte aanrader! 

BB


Zeer vakkundig - goed materieel - ervaring op alle tuingebied

AKNog eens bedankt voor de mooie tuinwerken, wij zijn zeer tevreden! 

familie DRDe mannen hebben alles proper gedaan en mooi gesnoeid. Ze zijn ook heel vriendelijk. 

familie DDGraag willen we jullie even laten weten dat het team voor onze achtertuin en schutting weer "TOP "heeft gewerkt!Ze hebben hard moeten werken want het was zeker geen evidentie om in de achtertuin alles te kunnen verwezenlijken wegens de kleine en lage doorgang.Maar steeds correct in de omgang ,duidelijke communicatie en opvolging stap voor stap!Het ordelijk achterlaten van de werf en het werkenthousiasme van deze mannen daar mogen jullie als bedrijf zeker fier op zijn.Ook de aanpak van de dingen en de kennis van zaken ontbreekt bij deze mannen niet!Oog voor detail ,meten en kijken en eventueel hersteken niets was hun te veel! Onze ervaringen zijn enkel positief ook de opvolging bij jullie op de bureau!

Een dikke pluim voor jullie team!

BV
Bedankt voor het prima werk dat jullie geleverd hebben bij het hernieuwen van onze oprit. Zowel de eerste ploeg (uitgraven en opmeten) als de tweede ploeg (klinkers leggen) verdienen een dikke pluim!   

ER
Tuinen Wirix werkt duidelijk mag vakmannen, zowel op kantoor als bij de realisatie. Bedankt voor onze prachtige tuin.

Familie WD
Stijlvolle tuinaanleg door een echte vakman!

NT